STAINLESS STEEL SIERADEN

Bij La Benza hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom hebben wij veel sieraden die gemaakt zijn van stainless steel. Stainless steel sieraden hebben een hoop voordelen, want ze verkleuren niet én hebben geen onderhoud nodig. We hebben verschillende stainless steel sieraden in onze collectie en dus voor ieder wat wils!

STAINLESS STEEL OORBELLEN

Stainless steel oorbellen zijn ideaal om in je collectie te hebben. Doordat ze niet verkleuren, kun je ze lekker inhouden bijvoorbeeld tijdens het douchen. Super leuk om op deze manier verschillende stainless steel oorbellen met elkaar te mixen en matchen. 

 

STAINLESS STEEL KETTINGEN

Bestel jouw stainless steel ketting bij La Benza Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze producten na te streven en gebruiken om deze reden ook stainless steel als materiaal. Het verkleurt niet en het is super stevig. 

 

STAINLESS STEEL ARMBANDEN

Een armband gemaakt van stainless steel is perfect voor iedere dag. Super leuk om te combineren met meerdere armbanden bij elkaar. Stainless steel zal niet verkleuren en is daarom perfect voor iedere dag. Zo kun jij jouw stainless steel armband altijd omhouden!